mandag, 22. juli 2024

Enock møder italiener i Royal Arena

Enock Poulsen (13-0) skal forberede sig på at stå over for en italiensk højrefodsbokser, når han den 7. oktober bokser sin næste kamp. Den finder sted ved Bettina Palles stævne i Royal Arena, hvor han møder 35-årige Mirko Larchetti (8-5).

At Enock Poulsen skal møde en højrefodsbokser, er næppe tilfældigt. For den regerende europamester, Franck Petitjean, er nemlig også højrefodsbokser, og ham er Enock Poulsen officiel udfordrer til en kamp mod. Om det bliver til en kamp mod ham, er dog fortsat usikkert.

“Jeg står i kø til en EM-kamp mod Franck Petitjean, som også er højrefodsbokser, så på den måde er det perfekt, at jeg kan forberede mig mod en hårdfør og fysisk stærk højrefodsbokser. Jeg vil gerne vinde europamesterskabet igen, så jeg kan vise alle, at jeg er den bedste og så gå videre derfra. Vi har også fået andre tilbud allerede nu. Der er en masse, der skal gå op i en højere enhed, men jeg synes, at det hele tegner rigtig godt,” siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

Den tidligere EBU-mester er i fuld gang med træningen, hvor Israel Garcia Arozarena svinger pisken over ham.

“Det kører rigtig fint. Vi har taget hul på den tekniske boksetræning. Jeg har indtil da fokuseret på den fysiske del og på at få en god grundform, og jeg har ligeledes brugt tid på at komme ordentligt over min gamle skulderskade og på at blive stærkere, så jeg kan sætte mig mere i respekt i bokseringen. Min træner og jeg har den samme bokseforståelse omkring, hvordan jeg skal bokse og bevæge mig, så alt i alt spiller det perfekt indtil videre,” siger Enock Poulsen.

Stævnets hovedkamp står mellem Sarah Mahfoud (13-1) og argentinske Marcela Eliana Acuna (53-9-2), der bokser om danskerens WBC Silver-titel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier