torsdag, 23. maj 2024

Enock før EM-kamp: Min form er vanvittig!

Det bliver en Enock Poulsen (14-0) i sin bedste fysiske form, som lørdag skal forsøge at vinde EM-titlen i letweltervægt. På udebane i London stiller han op mod den regerende mester, Adam Azim (9-0).

“Min form er vanvittig. Jeg har aldrig været i bedre form end nu og har lavet nogle vilde løbetider. Jeg glæder mig til at kunne vise mit topniveau på den store scene. Det bliver fedt. Det er vigtigt for mig at gøre en god figur, så jeg kan komme videre og få endnu flere store kampe,” siger Enock Poulsen til Din Avis Aarhus.

Enock Poulsen vandt EM-titlen for snart to år siden, men han fik aldrig mulighed for at forsvare den. Efter en lang pause er det blevet til to overkommelige opvisningskampe, inden han nu igen skal op på den helt store scene. Det bliver en vanskelig opgave, hvor danskeren må betragtes som underdog, men han jagter sejren og den fortsatte drøm om at kunne leve af sin sport.

“Siden jeg var en lille dreng, har jeg drømt om at kunne leve af min sport. Kampen i London er godt betalt. Jeg får en god halv million for at stille op, og når jeg vinder denne kamp her, så er mulighederne endnu større,” siger han.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier