søndag, 14. juli 2024

Elias Idrissi profdebuterer 23. september

Et af de helt store talenter Elias Idrissi debuterer den 23. september som professionel bokser. Det sker når der afholder Herlev Fight Night.

På trods af sin unge alder er det en Elias Idrissi med solid amatør erfaring. Han har bokset mere end 80 kampe, hvoraf flere end 45 har været for landsholdet. Han har vundet et hav af internationale og nationale medaljer.

“At prøve kræfter med en professionel kamp er virkelig ubeskriveligt, og så endda en debut på hjemmebane. Jeg tror at det vil give mig endnu mere hård på brystet og skabe en rutine, som jeg kan bruge til olympisk boksning, hvor jeg stadig har ting jeg stadig skal opnå. Jeg føler mig mere tændt end nogensinde især efter 10 dages træningslejr med det marokkanske og usbekiske landshold, hvor jeg trænede med OL kandidater, medaljetagere ved verdensmesterskaberne samt afrikanske- og asiatiske mestre. Jeg glæder mig til bokse min professionelle debut hvor hele min rejse startede for 8 år siden ved Herlev Fight Night. Mine mål er dog stadig forsat store inden for olympisk boksning.” fortæller Elias Idrissi via Herlev Fight Night´s side på Facebook.

Udover Elias Idrissi debut, vil sværvægteren Gustav Thorsen ligeledes få debut som professionel bokser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier