torsdag, 23. maj 2024

EBU: Poulsen møder Petitjean i marts

Det har knebet gevaldigt for den franske promotor Y12 Boxing at få gennemført den EM-kamp mellem Enock Poulsen (12-0) og Franck Petitjean (23-6-3), som promotoren tilbage i september vandt retten til at arrangere.

Gentagne gange er kampen blevet udsat, og det bliver heller ikke den 4. februar, at Enock Poulsen kommer til at forsvare sin titel. Nu meddeler EBU på sin hjemmeside, at kampen skal bokses enten den 18. eller den 25. marts – stadig i Creteil i Frankrig.

De mange udsættelser har skabt stor frustration i den danske lejr. Enock Poulsen var godt i gang med sparringen med svenske Anthony Yigit, da han for få dage siden modtog den nedslående besked om, at kampen heller ikke bliver arrangeret på denne dato.

1 COMMENT

  1. Problemet verkar vara att Poulsen vs Petitjean II ensamt inte bär en gala för Z12, som gärna vill ha Canal+ som TV partner. Man hade först Milan Prat vs Abass Baraou som huvudmatch men då blev Baraou skadad och sedan tänkte sig Z12 att det skulle bli Prat vs tba men av det blev det inget – och här är vi nu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier