søndag, 26. maj 2024

EBU: Enock møder Petitjean 29. april

Der har hersket meget usikkerhed om, hvor og hvornår Enock Poulsen (12-0) kan komme til at sætte sin EM-titel i letweltervægt på spil. Franske Franck Petitjean (23-6-3) er officiel udfordrer til kampen, men trods talrige forsøg på at afvikle opgøret, har den franske promotor Y12 gang på gang udskudt.

Nu bliver der gjort et nyt forsøg.

EBU fortæller – og promotor Bettina Palle bekræfter – at det nu er 29. april, som er datoen for kampen mellem den danske europamester og den franske udfordrer.

3 COMMENTS

  1. https://www.instagram.com/franck_petitjean/?hl=da

    Officielt skal Enock Poulsen stadig møde Franck Petitjean den 29. april, men der er besynderligt stille om kampen. Petitjean var ifølge sin Instagram på skiferie for et par uger siden – hvem er det 6-7 uger inden en EM-kamp?

    Hvis denne dato ikke holder – hvad intet altså tyder på – må Bettina Palle altså til at stemple ind og vise, at hun er sin fars datter. Nu må hun altså til at banke næven i bordet over for EBU. Hun må kræve, at hun som den promotor, der kom med det næsthøjeste bud, skal overtage retten til kampen, når nu franskmændene ikke kan nosse sig sammen til at få den arrangeret. Det er vel ikke unfair, hvis hun får lov til det? Nu må man da sige, at franskmændene har haft muligheden.

    Enock vat selv ret skuffet over, at han ikke fik en kamp i Albertslund. Hvis der skal være nogen retfærdighed til, så kommer han i ringen den 26. maj i Royal Arena – EM-kamp eller ej.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier