søndag, 14. juli 2024

Dato sat for purseoffer om Enocks EM-kamp

Bliver tredje gang mon lykkens gang?

Den Europæiske Bokseunion, EBU, har sat dato på det purseoffer, som skal afgøre, hvem der får retten til at arrangere en EM-kamp mellem den regerende mester i letweltervægt, Franck Petitjean (24-6-3) og danske Enock Poulsen (13-0). Det bliver tredje gang inden for relativt kort tid, at der bliver kaldt til purseoffer om en kamp mellem de to, men alligevel er det endnu ikke lykkes at få en kamp mellem dem i stand. Den 10. juli er der igen purseoffer.

Enock Poulsen vandt som bekendt EM-titlen i april 2022 mod netop Petitjean, men EBU beordrede efterfølgende en revanchekamp. Purseofferen til den kamp blev vundet af den franske promotor Y12, som dog ikke viste sig i stand til at arrangere kampen. Et nyt purseoffer kom i stand, og denne gang var det den franske promotor Europrom, som kom med det højeste bud. Enock Poulsen valgte derfor at opgive EM-titlen, som Petitjean i stedet vandt for to uger siden med en sejr over spanske Samuel Molina.

Enock Poulsen beholdt dog positionen som officiel udfordrer, og derfor er der nu igen-igen indkaldt til purseoffer om en kamp mellem dem.

5 COMMENTS

 1. Har EBU snøret Palle ved at tillade Petitjean at bokse et frivilligt forsvar? Eller har franskmændene “fået lov” af Palle/Enock? Det kan da ikke være mange step-aside kroner i at tillade det. Hvordan ser det nu ud med en Enock EBU-titelkamp til oktober i Royal?

  • Franck Petitjean har fået lov at bokse et frivilligt forsvar, inden han møder Enock Poulsen – det sker med dansk accept.

   Meldingen fra Palle-lejren er, at Enock Poulsen efter planen skal på programmet 7. oktober.

 2. Here we go again: Nu skal Petitjean tilsyneladende ikke møde Eubank alligevel. Nu har EBU fastsat 4. september klokken 12 som deadline for purseoffer til en kamp mellem Petitjean og Enock Poulsen.

 3. I går skulle der som bekendt have været purseoffer på Enock Poulsens EM-kamp mod Franck Petitjean. Det blev udsat til tirsdag den 12. september.

  I dag melder International Boxing News, at Team Palle har accepteret at lade Petitjean bokse et frivilligt titelforsvar mod Adam Azim. Den kamp vil formentlig finde sted i november.

  https://boxrec.com/en/box-pro/978312

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier