fredag, 24. maj 2024

Boudigaard på plakaten i Royal Arena

Thorbjørn Boudigaard (3-1) er endnu en gang at finde på plakaten når Bettina Palle og Danish Fight Night afholder stævne i Royal Arena 25. maj.

23-årige Thorbjørn Boudigaard, som har vundet sine seneste tre kampe før tid, har den seneste tid trænet og sparret med både Oliver Zaren samt Ditlev Rossing.

“Det har helt klart hjulpet, at vi kan presse hinanden til træning. Det hjælper også på motivationen. På den ene side er der stor konkurrence, fordi vi alle gerne vil være bedre fra gang til gang, men samtidig er der et godt kammeratskab, fordi vi alle er gode venner, så der er en skidegod stemning til træning. Tidligere i min karriere har jeg trænet mere alene og har manglet sparring, men nu har jeg fast mulighed for hård sparring, og rent fysisk er jeg simpelthen kommet i kongeform” lyder det fra Boudigaard i en pressemeddelelse.

I sin seneste kamp i februar stoppede cruiservægteren sin modstander allerede i første omgang, og selvom at han håber at få flere omgange i kroppen forventer han stadig at han kan stoppe sin kommende modstander.

“Jeg udvikler mig fra kamp til kamp. Det går den rigtige vej, og jeg følger den kurve, som jeg synes, jeg skal følge, og det tror jeg også, at folk omkring mig kan se og er tilfredse med. Publikum i Royal Arena kan derfor forvente en endnu bedre Thorbjørn end tidligere. Jeg vil som altid prøve at skabe en publikumsvenlig kamp, som forhåbentligt endnu engang stopper før tid. Den del har jeg ikke tænkt mig at ændre på, men jeg kunne da godt tænke mig at vise lidt mere end sidste gang” fortælle han.

Hovedkampen ved stævnet er som bekendt Dina Thorslunds (21-0) forsvar af VM titlerne hos WBC og WBO hvor hun endelig ser ud til møde Seren Cetin (11-0) fra Tyrkiet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier