søndag, 14. juli 2024

Boudigaard møder ungarer i Royal Arena

Når Bettina Palle lørdag 13. januar afholder stævne i Royal Arena, bliver det med ungarsk modstander til Thorbjørn Boudigaard (1-1). Her skal han op mod Tamas Kozma (6-10-3).

“Jeg ser frem til at vende tilbage til bokseringen, og jeg forventer, at det igen bliver en publikumsvenlig fight. Jeg har trænet hårdt siden min seneste kamp og bygget oven på min fysiske form. Derudover har jeg fået masser af sparring, så jeg er skarp og klar til at gå op og levere” siger Thorbjørn Boudigaard i følge en pressemeddelelse fra Danish Fight Night.

De to skulle oprindeligt have mødt hinanden ved det seneste stævne, men her måtte Tamas Kozma melde fra med en skade.

“Han er en klassisk og farlig journeyman, som har mødt mange stærke modstandere. Han er akavet og slår hårdt, så jeg skal passe godt på mig selv i starten. Men hvis jeg samtidig lægger et hårdt pres på ham, så tror jeg hurtigt, han mister lysten til at være derinde, og det er det, som vi har forberedt os på at gøre” fortæller Thorbjørn Boudigaard.

Det danske boksepublikum stiftede bekendtskab med Tamas Kozma, da han i sin seneste kamp tilbage i maj 2023 blev stoppet af Tobias Sørig på knockout i anden omgang.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier