mandag, 22. juli 2024

Bettina Palle vil køre butikken videre: – Jeg kan ikke lade Enock i stikken

Mogens Palle er stoppet som boksearrangør, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke bliver arrangeret mere boksning i Team Palle-regi. Efter det nylige stævne, hvor Enock Poulsen (12-0) vandt EM-titlen, mens Sarah Mahfoud (11-0) forsvarede sin VM-titel i IBF-regi, regner Bettina Palle med at køre butikken videre.

“Min far har holdt det sidste stævne. Men det er ikke tidspunktet at stoppe nu. Specielt ikke efter vi har holdt det bedste stævne i 10 år. Situationen havde været en anden, hvis jeg havde stået uden nogen verdensmestre. Men jeg kan ikke lade tingene sejle her og nu, fordi perspektiverne ser gode og meget lovende ud,” siger Bettina Palle til Ekstra Bladet.

Ny EM-kamp

Bettina Palle begyndte formelt som promotor allerede i 1990’erne og er derfor ikke nogen nybegynder i faget. Hun får heller ikke god tid til at komme ind i sagerne igen, for allerede om et par uger er der purseoffer til en ny EM-kamp mellem Enock Poulsen og franske Franck Petitjean (23-6-3). Franskmændene klagede efter opgøret for nylig over kampens forløb, som de ikke mente var reglementeret, og Den Europæiske Bokseunion, EBU, har givet dem medhold og dikteret en ny kamp. Den har Bettina Palle tænkt sig at forsøge at arrangere.

“Jeg kan selvfølgelig ikke lade Enock i stikken. Nu må vi se, hvornår kampen kan arrangeres. Han skal jo være skadefri først,” siger Bettina Palle til Ekstra Bladet med henvisning til, at Enock Poulsen godt nok vandt kampen, men at han har brug for lidt tid til at komme sig over de skavanker, der er fulgt med.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier