søndag, 19. maj 2024

Bank møder Redjdal i Ringkøbing

Jacob Bank (6-0) kommer til at stå over for franske Idaas Redjdal (10-3-2), når TK Promotion den 11. juni stiller bokseringen op i den vestjyske by Ringkøbing.

Bank og Redjdal skulle have mødt hinanden allerede ved det seneste stævne i Holstebro, men ved den lejlighed måtte franskmanden melde fra med en skade. Den skulle han nu være kvit, og han er dermed klar til at komme til Jylland og møde den ubesejrede dansker.

Det bliver anden gang, at Idaas Redjdal skal i aktion i Ringkøbing. I februar 2020 havde han Landry Kore i overordentligt store problemer, inden det alligevel endte med en dansk sejr. To gange var Kore til tælling, inden han sendte franskmanden til drømmeland. Den kunst skal Jacob Bank nu forsøge at gøre ham efter.

Efter planen skal også Kem Ljungquist (12-0), Payman Akbari (6-1), Jeppe Møller Christensen (3-1) og Khybar Akbari (0-0) i ringen ved stævnet.

3 COMMENTS

  1. Jeg læser på en anden bokseside at Bank vil i Mellemvægt. Og modstanderen er mellemvægter. Og at Banks ungdomstitel er i Supermellem. Jeg synes ellers der ikke var mange deller på ham, så kan han virkelig blive mere afpillet?

    • Jacob Bank vejede 161,25 lbs. / 73,15 kg. til sin seneste kamp. Grænsen til mellemvægt er 160 lbs. / 72,5 kg. Så mon ikke han kunne svede de få hundrede gram af, hvis han virkelig skulle?

  2. Aha, han var 3 kg under smw-grænsen. Ja så bliver det nok ikke et kæmpe problem.

    Jeg så Kovalev i cruiservægt. Sikke en energi den “gamle mand” havde, nu hvor han ikke skulle – efter eget udsagn – pine sig ned i LHW.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier