søndag, 14. juli 2024

Ali Hussein vandt danskeropgøret

Det blev Ali Hussein (9-2-1), som slap bedst fra det rent danske opgør mod Yusub Pashaev (0-1). Efter fire intense og spændende, men også rodede og ikke specielt velboksede omgange, gav et enigt dommerpanel sejren til Ali Hussein med cifre, der syntes vel rigeligt klare.

Ikke desto mindre havde alle tre dommere 40-36 til Ali Hussein. Helt så overlegent så det dog ikke ud oppe i ringen.

Det var Pashaev, som var den offensive bokser, der skabte kampen, mens Ali Hussein gerne sled tovene og udnyttede sin hurtighed til at bokse kontra. Ali Hussein var for snu og for erfaren til, at Pashaev kunne fange ham, og selvom Gilleleje-bokseren med de tjetjenske rødder hele tiden lignede en bokser, der var godt med i kampen, var det Ali Hussein, som fik flest tællende træffere ind.

Der var masser af spænding og intensitet mellem de to boksere, der ikke holdt sig tilbage for at bruge bissetricks. Der var derfor en del brydning og urene slag, og det førte altsammen til, at Ali Hussein i 3. omgang fik en flænge ved sit venstre øje.

I sidste omgang var det Pashaev, som gik frem og skabte kampen, mens Hussein dansede langs tovene og sørgede for at holde, når hans modstander kom for tæt på. Det blev derfor lidt for meget uskønt roderi, men til gengæld med masser af spænding.

Sejren til Ali Hussein var fair nok, men selvom det sikkert sagtens kan forsvares at udpege ham som kneben vinder i alle omgangene, lyder 40-36 på alle dommersedler bare lidt mere ensidigt, end det så ud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier