fredag, 24. maj 2024

Zaren vandt sikkert på point

Oliver Zaren (3-0) var for første gang ude i den fulde distance, da han pointbesejrede Konstantin Alexandrov (10-43-3) over seks omgange. Danskeren vandt alle seks omgange uden de store problemer mod en modstander, der heller ikke havde alverden at byde ind med.
Alexandrov er en klassisk journeyman, der gerne passer godt på sig selv og prioriterer de defensive dyder noget højere end de fremadrettede. Således stod Zaren over for en modstander, hvor han havde god mulighed for at styre og dominere kampen.
Zaren arbejdede flittigt fra afstanden, og helt fra første øjeblik var der ikke den store tvivl om, at danskeren i sidste ende nok skulle løbe med sejren – og at den skulle komme på point og iøvrigt blive ganske stor.
Zaren vekslede konstant mellem at bokse med højre og venstre fod forrest, og når han boksede som southpaw havde han godt fat i bulgareren, der blev styret med den lange højre. Der blev fulgt op både højt og dybt med slaghånden, men Alexandrov var for erfaren til for alvor at komme i problemer.
Den 20-årige dansker er i løbet af godt et år skrumpet fra cruiservægt til supermellemvægt, og det er bestemt en fordel for ham. Han virker veltrænet og havde ingen problemer med at gå de seks omgange. Der var ellers en betydelig risiko for at slå sig træt på den bulgarske bokser, der ikke selv havde alverden at byde ind med fremad.
Især jabbet var ganske flot fra Oliver Zaren, men Alexandrov passede for godt på sig selv til, at han for alvor kunne følge op med træffere, der kunne gøre det rigtigt surt for den gæstende bokser. Derfor blev det til den meget forudsigelige pointsejr.
Oliver Zaren har fortsat meget at arbejde på i træningslokalet, hvor han er i de bedste hænder hos Mikkel Kessler. Lørdagens kamp viste, at Zaren bestemt har et talent, der er værd at følge.
Alle tre dommere scorede kampen 60-54 til Oliver Zaren.

Seneste historier