fredag, 24. maj 2024

Zaren skriver under med Sauerland – og bokser i Struer

20-årige Oliver Zaren (2-0) har skrevet kontrakt med den tyske promotor Team Sauerland og vender tilbage til ringen allerede den 26. septemver ved stævnet i Struer.
Oliver Zaren har stået på bar bund, siden Q Pro Boxing valgte at lukke sin bokseforretning. Zaren nåede at bokse to profkampe i regi af sin daværende promotor, og det var kampe, som han begge vandt i sikker og flot stil. Det hører dog med til den historie, at Zaren endnu har til gode at møde en modstander af stabil kvalitet.
”Jeg har altid drømt om at skrive under med Team Sauerland. Jeg har altid fulgt dem og set deres boksere. Fra det øjeblik, jeg begyndte at bokse, sagde jeg, at hvis jeg bliver professionel, vil jeg bokse hos Team Sauerland, og nu er jeg her. Så det her er en rigtig stor ting for mig,” siger Oliver Zaren ifølge en pressemeddelelse.
Zaren debuterede som cruiservægter, og boksede sin næste kamp som letsværvægter. Nu er han nede i supermellemvægt, som han regner med bliver hans fremtidige vægtklasse.
“Jeg vil være den bedste, jeg kan blive, og jeg vil imponere. Jeg ved, at Team Sauerland kan hjælpe mig med at nå mit potentiale. De kan give mig de store kampe, og det er præcis, hvad jeg går efter,” siger Oliver Zaren.
Den unge dansker vil også fortsat blive trænet af Mikkel Kessler.

Seneste historier