søndag, 26. maj 2024

TKO sejr til Ditlev Rossing

Der var ingen tvivl i aftenens anden titelkamp. Den såkaldte “WBC Graduation fight” Her boksede Ditlev Rossing (12-0) sig til en sikker sejr over hans amerikanske modstander Demetrius Banks (10-8-1).
Det blev en kamp hvor det var Ditlev Rossing der gik fremad og var det mest aktive af de to. Han havde dog sine udfordringer med at få åbnet sin rutinerede modstander op, der var god til at glide af på slagene.
Længe så det ud til at kampen skulle gå tiden ud, og ende med en tårnhøj pointsejr til Ditlev Rossing. Kampen fik dog en nærmest komisk afslutning i 8.omgang med Banks der efter et slag i nakken fra Ditlev Rossing gik i knæ og dernæst helt ned, for at gøre kampens dommer opmærksom på slaget. Ingen tvivl om at Banks forsøgte at få sig en sejr på DQ.
Omgangene i kampen lignede hinanden meget. Ditlev Rossing gik fremad og forsøgte at fange Banks. Det lykkes også i små perioder, men han aldrig rigtig sat de store hårde træffere ind der kunne gøre skade.
Med sejren er det forventet at Ditlev Rossing tager et hop op på den kommende WBC rangliste. Her er han pt. rangeret som nummer 33.
 
 
 
 
 

Seneste historier