mandag, 22. juli 2024

TK klar med koncept: Få boksere – og stævner i mindre byer

Konceptet for det nye TK Promotion ligger rimeligt klart – og det minder om noget, der er set før: Der skal være et begrænset antal boksere, og der vil blive forsøgt med stævner, der både vil både på amatørkampe og professionelle boksekampe.
“Stalden vil i sit første leveår ikke have et hav af boksere, men de boksere der er tilknyttet, vil der være stor fokus på at udvikle, så de kan få det maksimale ud af deres talent,” siger promotor Kasper Holgersen ifølge en pressemeddelelse.
Konceptet bygger ligeledes på, at stævnerne skal ligge et godt stykke væk fra landets største byer.
“Vi vil afholde stævner i mindre byer, hvor vi ved, at interessen er stor og tilbuddene færre. Det skyldes at vi tror på, at det er den bedste mulighed for, at fylde hallerne. I vores første leveår vil der være tale om am-pro stævner i samarbejd med lokale bokseklubber. Med tiden vil vi udvikle os mod en fremtid, hvor økonomien tillader stævner med ene professionelle kampe,” siger Kasper Holgersen.
Foreløbig er der lavet aftaler med Oliver Møllenberg (4-0-1) og Landry Kore (10-0-1), som vil være på programmet ved det første stævne den 29. februar i Ringkøbing. Håbet er, at der kan komme flere boksere i stalden – men ikke et ubegrænset antal.
“På sigt vil vi have fem professionelle boksere i stalden, men det skal være nogle, vi ser et perspektiv i og som har forståelse for, at man ikke bliver millionær fra dag et. Vi har et økonomisk råderum, som vi skal holde os indenfor og derfor skal bokserne også se de kontinuerlige kampe og større medietid, som muligheden for at signe med flere sponsorer,” lyder det fra co-promotor Thomas Madsen.
Foto: FotoTrine.

Seneste historier