søndag, 19. maj 2024

Thorslund utilfreds: Jeg bliver holdt for nar

Der er stadig ikke sat dato på Dina Thorslunds (13-0) næste forsvar af den WBO-titel, som hun nu i knap halvandet år har været indehaver af. Næste titelforsvar er flere gange blevet udskudt, og det behager ikke den 26-årige Thorslund.
“Jeg synes faktisk, jeg bliver holdt lidt for nar, og det er jeg træt af. Jeg er Danmarks eneste verdensmester siden Kessler, men blev han behandlet sådan? Skulle han gå i så lang tid med uvished om både kontraktforlængelse og kommende kampe?,” siger Dina Thorslund til Ekstra Bladet.
“Det er sgu lidt at blive pisset på, når man bliver holdt hen på den måde. Og Thomas (træner, red.) har også fortalt, hvilke modstandere, han har i tankerne – og det lytter de heller ikke helt til, kan jeg forstå. Det er træls,” siger Dina Thorslund.
Det er et halvt år siden, at Thorslund senest var i ringen. Ved den lejlighed blev australske April Adams besejret, og siden har Thorslund trænet frem mod en kamp, som hun stadig ikke ved hvornår skal finde sted.
Kontrakten med Team Sauerland udløber om få måneder, og sideløbende med at have været i dialog om en kommende kamp, er der blevet forhandlet om en forlængelse af kontrakten. Thorslund vil umiddelbart gerne forlænge, men hun ser gerne en bedre planlægning af fremtiden.
“Jeg vil gerne bokse hurtigst muligt. Jeg er ligeglad med, hvem jeg møder. Jeg vil bare gerne bokse om en titelkamp, jeg gider ikke en eller anden ligegyldig kamp. Det skal være noget, der har betydning for min karriere,” siger hun.
Det er ikke lykkedes Ekstra Bladet at få en kommentar fra promotor Nisse Sauerland.
Foto: KGZ Fougstedt,

Seneste historier