mandag, 22. juli 2024

Thorslund tager gerne en knockout

Dina Thorslund (14-0) vil med glæde gøre kort proces, når hun på lørdag sætter sin VM-titel på spil mod serbiske Nina Radovanovic (14-3). Hvis muligheden for at afgøre kampen før tid opstår, lover den 26-årige dansker, at hun nok skal gribe den.
“Hvis muligheden byder sig, så tager jeg chancen for at afslutte kampen før tid. Radovanovic har ført været nede og sidde, når hun blive rramt dybt. Jeg er jo god til at arbejde dybt, så hvis jeg rammer hende godt, så regner jeg da med, at hun sætter sig,” siger Dina Thorslund ifølge en pressemeddelelse.
Den danske WBO-verdensmester har nærstuderet sin modstander. Her har hun set en serber, der skal adskillige vægtklasser op og dermed bliver fysisk underlegen, men som formentlig er en udmærket bokser.
“Hun er livlig bokser, der bokser med en klassisk amatørstil. Jeg er lidt spændt på, om hun kan holde den stil i ti omgange – det tror jeg ikke, at hun kan. Men hun kommer for at slås og gøre alt for at blive verdensmester, så meget ved jeg,” siger Dina Thorslund.
VM-kampen kan lørdag aften følges på TV 3 Sport 1. Hele stævnet vises på Viaplay.
Foto: KGZ Fougstedt.

Seneste historier