søndag, 19. maj 2024

Thorslund skal have ny modstander i VM-kamp

Dina Thorslund (15-0) skal have ny modstander til sin planlagte VM-kamp den 25. juni i Struer. Fredag valgte den oprindelige modstander, argentinske Debora Anahi Dionicius (30-3), at gå i ringen til det, der skulle have været en overkommelig opvarmningskamp inden VM-kampen i Jylland. Men Dionicius, der tidligere har været verdensmester i superfluevægt, tabte højst overraskende kampen, og dermed er hun ikke længere interssant som til en VM-kamp.
Dermed er Dina Thorslunds bagland sat på overarbejde, og hendes træner, Thomas Madsen, der de facto fungerer som hendes manager og er matchmaker ved stævnet, er allerede i fuld gang med at lede efter en ny modstander.
“Vi vil ikke gå ned i niveau, og vi kæmper for at finde en ny modstander. Vi er i forhandling med et endnu større navn, og det ville helt klart være en opgradering. Det bliver nok dyrere, for de ved jo godt, at vi er under pres nu,” siger Thomas Madsen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.
Først få timer inden, at Dionicius gik i ringen i Argentina, fandt den danske lejr ud af hendes planer. Hun blev forsøgt talt fra at bokse kampen, men opfordringen fra Danmark blev ignoreret. Det ender nu med at koste hende dyrt.
“Det er nok historien med, at den næste krone er den vigtigste, og at hun lige ville tjene en skilling inden Dina-kampen. Det har så kostet hende to argentinske årslønninger nu. Det er sindssygt,” siger Thomas Madsen.
Foto: KGZ Fougstedt.

Seneste historier