mandag, 22. juli 2024

Skyggeboksning: Sværvægtsklasseopgør

Skyggeboksning et tilbage! Og det er vi sgu ikke for sjov! Vi er tilbage, fordi vi er ved at eksplodere med boksning, der jo, heldigvis, er i gang igen, sådan for ALVOR. Derfor har vi lagt den røde løber ud, og byder jer indenfor i slikbutikken ’Skyggeboksning’ for første gang siden foråret. Vi drysser rundhåndet om os med gode kampe og KO’s og byder blandt på analyser af kampe mellem:
– Alexander Povetkin og Dillian Whyte – sværvægts superliga-boksning, når to verdensklasseboksere møder hinanden i et uforudsigeligt drama.
– Eleider Alvarez vs Joe Smith Jr, hvor vi spår Alavarez’ potentielle endeligt i et tungtslående og seværdigt brawl.
– Katie Taylor vs Delphine Persoon II, hvor vi også runder kvindeboksningens aller største udfording anno 2020.
Derudover krydrer vi slik-buffeten ekstra med Mythical matchup mellem 80’er Larry Holmes og 2020-Fury og taler selvfølgelig om The Gypsy Kings milepæl i sværvægt, da gav Wilder 7 runders bokselektion og spørger om Fury allerede nu er i historiebøgerne eller der skal mere noget til?
Hør hele podcasten her: https://soundcloud.com/skyggeboksning/svaervaegtsklasseopgor-tungslaende-letsvaervaegts-brawl-fury-vs-wilder-og-80er-larry-holmes?fbclid=IwAR0fofQfN3iRv6wGbnmPmxuVy_fZAXk6FTDo8stywZmfXDFjXOH6gWAU2jQ

Seneste historier