fredag, 24. maj 2024

Simon Madsen drømmer om titelkamp i USA

Simon Madsen (6-0) er kommet godt fra start med sin professionelle boksekarriere. Den 23-årige østjyde har base i den mexicanske ferieby Cancun, og han har foreløbig vundet alle sine professionelle kampe. BoxRec har noteret fem kampe til danskeren, men en sjette kom i hus i oktober, da Simon Madsen for fjerde gang stoppede en modstander før tid.
“Jeg har tre år tilbage af min fire-årige kontrakt, og det går fantastisk. Jeg har den tidligere cubanske landsholdsbokser Adrian Nunez som træner, og det store mål er at få en titelkamp i USA inden for de næste tre år. Det kan blive en kamp om WBC’s nordamerikanske titel i mellemvægt. Jeg startede i weltervægt, men har taget fem kilo muskelmasse på, så jeg nu er mellemvægter. En af dem, jeg har slået ud, var supermellemvægter, men jeg kan også gå ned i weltervægt,” siger Simon Madsen til Horsens Folkeblad.
I Mexico har Simon Madsen masser af hårde boksere at træne med, og det er noget, der hærder.
“Hver eneste træning er lige så hård som en kamp. Jeg har slået min næste modstander ud i træningslokalet. Det er noget, der hærder. Jeg har god disciplin i min boksning, og min træner tror på mig,” siger Simon Madsen, som bøvler noget med den ulidelige varme, der er i Mexico.
Simon Madsen er flyttet fra Horsens til Cancun i Mexico for at realisere sin drøm. Men selvom teltpælene er rykket op, og han har slået kløerne i en lokal skønhed, er planerne på længere sigt stadig at vende hjem. Dog ikke når det handler om boksning, for der håber han at kunne gå i en helt anden retning rent geografisk.
“Jeg er fast besluttet at vende hjem til Danmark på et eller andet tidspunkt, men det bliver ikke foreløbig. Lige nu forfølger jeg drømmen, og jeg har ingen planer om at tage hjem og bokse som professionel i Danmark. Next stop er USA,” siger Simon Madsen.

Seneste historier