søndag, 26. maj 2024

Sharif stoppede serber i profdebut

Heva Sharif (1-0) boksede en fin kamp, da han lørdag aften stoppede serbiske Mirko Jovic (2-8) i 3. omgang. Danskeren viste, at han langt fra er uden evner i den firkantede ring.
Godt og effektiv brug af venstrehånden gjorde, at Sharif lagde godt fra land. Med rolig og velovervejet boksning og med god fart og power i sit venstre jab og venstre hook fik han hurtigt bragt sig foran på point. En højre til tindingen af serberen gjorde mod slutningen af 1. omgang ligeledes sin virkning.
Mirko Jovic er qua sin sejr over Puriya Haidari en ganske interessant modstander for en dansk debutant. Men mod Heva Sharif var han overmatchet. I 2. omgang fik Sharif også godt gang i sit højre kryds, og mod slutningen var Jovic ret presset, uden at det dog lykkedes Sharif at få ham ned.
Afgørelsen faldt i 3. omgang. Igen var det et højre kryds fra Heva Sharif, der banede vejen og blev fuldt op af dybe træffere, og denne gang endte Mirko Jovic i gulvet. Det lykkedes ham ikke at rejse sig, og Sharif kunne derfor notere en sejr før tid i sin professionelle debut.

Seneste historier