fredag, 24. maj 2024

Sharif møder ubesejret spanier

Heva Sharif (3-0) skal den 1. februar til lidt af en eksamen, når han skal bevise, at han har en fremtid som professionel bokser. Her skal han ved Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne møde den ubesejrede spanier David Munoz (5-0) i en kamp, der er sat til otte omgange. Ingen af de to boksere har tidligere prøvet at bokse mere end fire omgange.
“Jeg er 100 procent klar! Uanset hvem jeg skal møde, er min indstilling altid den, at min modstander har to arme og to ben ligesom jeg. Det handler mere om, hvem der har hjertet med i ringen den pågældende aften. Jeg er allerede i rigtig god form og har trænet hårdt med min nye træner Thomas Damgaard i over halvanden måned nu. Der er fortsat god tid til at komme i endnu bedre form, så jeg kommer til at være i min bedste form nogensinde,” siger Heva Sharif ifølge en pressemeddelelse.
20-årige David Munoz har bokset alle sine kampe hjemme i Spanien. Han har mødt to boksere, der tidligere har været i Danmark: Hermin Isava, som i juni tabte på point til Victor Ramon, og Reynaldo Mora, som i 2015 blev stoppet af Rashid Kassem.
Sharif føler sig klar til at bevise, at han er værd at satse på for en promotor.
“Jeg er stærk, og jeg slår rigtig hårdt. Og så mener jeg selv, at jeg har et rimelig ondt venstre-hook, som man ikke skal løbe ind i. Min teknik fejler heller ikke noget, og jeg har hjertet det rette sted. Jeg føler, at jeg har lidt af det hele til at nå langt. Jeg føler også, at jeg har gode muligheder i denne vægtklasse, eller måske i vægtklassen under, hvis det skal være,” siger Heva Sharif.

Seneste historier