søndag, 26. maj 2024

Sejrsikker argentiner: Rossing vil ligge for mine fødder

Argentinske Miguel Angel Peralta (9-1) kommer lørdag på en meget vanskelig opgave, når han udfordrer Ditlev Rossing (9-0) i en kamp om danskerens WBC youth-titel. De fleste forventer nok en kamp, hvor argentineren ender på langs, men hovedpersonen selv er ikke rejst den lange vej til Danmark bare for at få klø.
“Jeg vil repræsentere mit efternavn, min by, mit land og mest af alt mit boksegym og de mennesker, der beviser, at intet er umuligt, og at ethvert offer man må lide er det hele værd,” siger Miguel Angel Peralta ifølge en pressemeddelelse.
Argentineren, der som bokser har tilnavnet “El Verdugo”, der kan oversættes til “Bødlen”, har vundet otte af sine ni sejre på knockout. Ingen af modstanderne har dog været i Ditlev Rossings klasse, men Peralta er overbevist om, at han har god mulighed for sejr. Han har allerede set nærmere på sin kommende modstander.
“Min rival er ubesejret og på vej frem, men jeg skal bare finde den rette distance til Ditlev, og i netop det splitsekund vil denne ubesejrede dansker ligge for mine fødder. Bødler henretter,” siger Miguel Angel Peralta.

Seneste historier