søndag, 26. maj 2024

Sauerland forklarer manglende Abraham-Patrick-kamp

Patrick Nielsen (29-3) sendte forleden via Ekstra Bladet en svada af sted mod sin nu tidligere promotor, Nisse Sauerland, for ikke at have skaffet ham den returkamp mod Arthur Abraham (47-6), som han var blevet stillet i udsigt. Ifølge promotoren skyldes den udeblevne kamp, at Abraham har haft andre planer.
“Jeg kan ikke tvinge en bokser til at bokse. Jeg kan blive ved med at tilbyde store penge, men hvis han ikke vil bokse, hvad skal jeg så gøre. Jeg kan jo ikke tvinge ham til at gå i ringen. Jeg har gjort mit bedste for at arrangere kampen,” siger Nisse Sauerland til Ekstra Bladet.
Den tyske promotor tilføjer, at han gerne ville have lavet en ny kamp mellem Nielsen og Abraham, men at det altså ikke var muligt. At Patrick Nielsen nu har droppet Team Sauerland for at lave en aftale med Peder Forsman, tager Nisse Sauerland til efterretning.
“Jeg ønsker ham alt det bedste. Jeg er sikker på, at Patrick Nielsen og jeg vil arbejde sammen engang i fremtiden, men lige nu var han ikke i vores planer og havde iøvrigt heller ikke en kontrakt med os. Men jeg ønsker ham alt held og lykke,” siger Nisse Sauerland.
Foto: Wende.

Seneste historier