fredag, 24. maj 2024

Rasinlic debuterede med sejr i rodet kamp

Amer Rasinlic (1-0) vandt stort og klart på point over Przemyslaw Binienda (2-25) i en kamp, som mest vil blive husket for hurtigt at ryge i glemmebogen. De fire omgange var noget forfærdelig roderi, hvor polakken med jævne mellemrum rodede rundt på gulvet efter en omgang wrestling.
Han formåede dog ikke at stoppe sin modstander, men den danske pointsejr på 40-35 hos alle tre dommere var meget sikker.
Selvom der kort efter klokken 18 stadig var tyndt besat i Forum Horsens, indikerede lydniveauet ved Amer Rasinlic’ ankomst, at det var en lokal mand, der trådte ind i ringen.
Højrefodsbokseren Rasinlic er en kriger, der med en dobbelt venstre-komibation dybt og højt hurtigt fik sat sig i respekt hos den polske journeyman. Binienda var selvsagt inviteret med det formål at give Rasinlic en positiv debutkamp, og polakken var da heller ikke specielt meget værd.
I 2. omgang var Binienda løbet tør for luft, og selvom han gjorde en meget ihærdig indsats for at klamre sig til den danske debutant, måtte han til sidst give efter og sætte sig på.
Kampen var noget rigtigt roderi, hvor Rasinlic ramte mest og hårdet, og hvor Binienda gjorde en meget ihærdig indsats for at kramme ham i et forsøg på at slippe for de værste øretæver.
Den danske sejr var aldrig i fare, men nogen køn kamp var det bestemt ikke. Det er helt fint og forståeligt, at Team Sauerland gerne vil have nogle lokale gutter på stævner, men kampene er altså nødt til at holde et vist niveau.

Seneste historier