fredag, 24. maj 2024

Poulsen er indvejet og klar til kamp

Kim Poulsen (28-4) og Jayde Mitchell (17-1) er nu indvejet og er klar til deres opgør i Melbourne i Australien. Et opgør, der finder sted lørdag formiddag dansk tid.
Kim Poulsen vejede ind på 75,5 kilo, mens Jayde Mitchell vejede 300 gram mere og dermed presse vægten op på 75,8. Begge boksere var derfor pænt under grænsen for supermellemvægt.
Kampen gælder en mindre og ligegyldig titel i WBA-titel – det er forbundets Oceania-interim-titel, der er tale om. En titel, hvis værdi er ligegyldig sammenlignet med det sportslige boost det vil være for Kim Poulsen, hvis det skulle lykkes ham at besejre den 32-årige australier.
Det vil dog være en overraskelse af de større, hvis Kim Poulsen får en sejr med hjem fra Australien. Poulsen har i løbet af de seneste to år blot bokset en enkelt kamp, og det var mod en modstander af en helt anden kaliber. Poulsen er desuden steget flere vægtklasser, og han er formentlig blevet valgt som modstander, fordi han har en pæn rekordliste men samtidig bliver set som en relativt overkommelig modstander for den lokale helt.
Kampen kan for en pris på 11,69 dollars ses som pay-per-view her.

Seneste historier