søndag, 19. maj 2024

Patrick Nielsen vender tilbage hos Mogens Palle

Patrick Nielsen (30-3) er ikke færdig som bokser. Den 30-årige dansker har netop lavet en aftale med Mogens Palle, som skal arrangere bokserens kommende kampe.
”Patrick Nielsen har besluttet sig for at give boksningen en chance til. Han har ladet forstå, at han stadig er så ung og sulten, at han seriøst har lyst til at give sig selv og boksesporten endnu en chance, hvilket jeg synes er fair nok. Der er jo mange før ham, der har gjort comeback,” siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.
Patrick Nielsen har betinget sig tre måneders forberedelse og træning op til den første af sine kampe, og det er en del af planen, at Patrick Nielsen får mulighed for at bevise, at han er den bedste i sin vægtklasse.
”Vi har mødtes og drøftet mulighederne – herunder om jeg kan gøre ham til verdensmester. Som jeg tidligere har udtalt: Det kan jeg sgu’ ikke garantere eller love ham, men jeg kan muligvis lave en VM-kamp for ham. Det kræver dog, at han først bokser nogle kampe mod rimeligt gode modstandere og vinder 3-4 kampe over kompetente boksere, hvor han viser, at han kan gøre sig gældende på et højt niveau, hvilket er helt op til ham selv at bevise,” siger Mogens Palle.
Der er ikke sat dato på Mogens Palles næste stævne – og dermed heller ikke på Patrick Nielsens næste kamp. Det forudsætter, at der bliver bedre mulighed for at få tilskuere til boksestævner, end det er tilfældet i dag.
Patrick Nielsen boksede senest i november 2019, hvor han vandt en uskøn kamp mod armenske Armen Ypremyan. Siden har han gjort karriere i rockerverdenen, hvor han har iført sig en vest fra rockerbanden Satudarah.
Foto: Wende.

Seneste historier