søndag, 19. maj 2024

Patrick Nielsen laver promotorkontrakt med Forsman

Patrick Nielsen (29-3) skal igen have gang i boksekarrieren. Det seneste halve år har han gået og ventet på en returkamp mod Arthur Abraham, og nu er tålmodigheden brugt op. Patrick Nielsen har derfor lavet en aftale med den nystartede promotor Peder Forsman om at bokse for ham.
“Jeg har jo været 11 år hos Sauerland, og der har ikke været noget der, men det er som om, vi er gledet fra hinanden på det seneste. Jeg vil jo gerne tilbage i Danmark og bokse nogle flere kampe. Det kan Peder tilbyde, og nu får jeg lov til at jagte min drøm igen,” siger Patrick Nielsen til Ekstra Bladet.
Patrick Nielsen skal i ringen den 25. maj, når Peder Forsman holder stævne i Århus. I alt er det meningen, at danskeren skal bokse tre kampe i løbet af i år, og til næste år er ambitionen at bokse om titler.
“At gå fra at bokse hver syvende måned til at bokse tre gange om året er helt fantastisk,” lyder det fra Patrick Nielsen, der ikke har været i ringen siden det knebne nederlag mod Arthur Abraham i april sidste år.
Foto: Wende.

Seneste historier