søndag, 26. maj 2024

Palle bekræfter: Enock får hjemmebane i EU-titelkamp

Promotor Mogens Palle bekræfter nu EBU’s udmelding om, at Enock Poulsen (10-0) får hjemmebane, når han i næste måned skal møde polske Michal Syrowatka (20-2) i en kamp om EU-titlen i letweltervægt.
Polakken er rangeret som nr. 9 på EBU-ranglisten, og han bliver en særdeles vanskelig modstander for Enock Poulsen. Han bliver samtidig en modstander, der kan være med til at definere, hvor store forventninger vi skal have til det danske stortalent.
“Der er tale om en meget dygtig bokser med en aggressiv stil, og han levner ikke sine modstandere et sekunds ro i ringen. Der er garanti for en actionfyldt kamp. Syrowatka har blandt andet besejret den nuværende europamester Robbie Davies Jr., som han nedbrød i 12. omgang, så det her er et opgør, der vil give os svaret på Enocks fremtidige muligheder på topplan,” siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.
EU-titlen sikrer indehaveren en placering som minimum nr. 5 på europaranglisten, og den kan derfor være en meget stor genvej til en kamp om den rigtige EM-titel.

Seneste historier