torsdag, 23. maj 2024

Ny modstander til Kai Robin Havnaa

Kai Robin Havnaa (15-0) har fået ny modstander til lørdagens stævne i Oslo. Amerikanske Al Sands har meldt afbud, men det er lykkedes promotor Sauerland at finde en fuldgod erstatning i argentinske Mariano Angel Gudino (13-3).
“Det er ikke ideelt at få ny modstander med så kort varsel. Al min sparring og forberedelse har været med henblik på Al Sands, men nu må jeg glemme ham og tilpasse mig en anden stil,” siger Kai Robin Havnaa ifølge en pressemeddelelse.
Den argentinske bokser har bokset om en række mindre titler – og vundet en enkelt af dem – og han er på BoxRec’s computerrangliste placeret som nummer 103, hvor Havnaas oprindelige modstander, Al Sands, er nummer 97.
“Gudino er lige så god som Sands. Han er en hård argentiner, og jeg ved, at han vil komme for at kæmpe,” lyder det fra Kai Robin Havnaa.
Katharina Thanderz (12-0), Alexander Hagen (13-2-1), Kevin Melhus (6-0), Bernard Torres (9-0) og Kent Erik Baadstad (5-1) er de øvrige norske boksere, der skal i aktion ved stævnet, som kan ses i sin fulde længde på Viaplay.
Foto: Wende.

Seneste historier