fredag, 24. maj 2024

Ny modstander til Ditlev Rossing

Ditlev Rossing (11-0) skal til at forberede sig på en anden modstander, end den ubesejrede Landry Matete.
Han skal nu til stævnet på lørdag 15.juni i Randers forberede sig på amerikaneren Demetrius Banks (10-7-1) som kommer fra Detroit, Michigan. Han er rangeret som nummer 181 på BoxRec’s computer rangliste.
Banks boksede seneste for små to måneder siden, hvor det blev til uafgjort mod Frankie Lopez (11-1).
Hans største sejre var i september 2018 hvor han stoppede Lamont Singletary (9-2) i 2.omgang samt en sejr over over den dengang ubesejrede amerikaner Craig Lewis (13-0-1). 
På trods af Banks’ alder på 38 år, har WBC godkendt at kampen stadig betegnes som en såkaldt WBC “graduation fight” som gør at Ditlev Rossing ved en sejr, vil hoppe højere op på WBC verdensranglisten. Her er Ditlev pt. placeret som nummer 33.
På listen over nogle af de stærke folk som Banks har mødt, og tabt til er, Fabio Turchi (17-0) som nævnes som en mulig modstander til Ditlev Rossing. EBU har udpeget Turchi og Rossing som officielle udfordrer til deres EU-titel i Cruiservægt.
Om den nye modstander udtaler Mogens Palle i følge en pressemeddelse sig således ” Der er jo ingen tvivl om, at det her internationalt set er en langt bedre kamp, end et opgør mod Landry Matete, når man tænker på de topnavne, som Demetrius Banks har mødt i tv-transmitterede hovedkampe i USA, Canada og Europa. Der er tale om en klart større opgave, og selv glæder jeg mig utrolig meget til denne kamp, fordi Ditlev Rossing har haft rigtig god sparring denne gang med den stærke nordirer Tommy McCarthy”.
Stævnet består således stadig af tre titelkampe, Enock Poulsen bokser om EU-titlen mod Michal Syrowatka fra Polen, og Jeppe Morell skal endnu engang forsøge at vinde IBF-Baltic titlen.

Seneste historier