torsdag, 23. maj 2024

Nielsen klar på udfordring i Belgien

Det bliver en vanskelig opgave, som Mikkel Nielsen (8-1) kommer på, når han på fredag i Belgien skal møde Meriton Karaxha (25-5-2) i en kamp over 12 omgange. Danskeren har med kort varsel taget imod udfordringen, og det giver nogle udfordringer.
“Jeg har jo ikke haft chance for at træne mig op til kampen, men jeg tror på min form. Jeg var i form frem mod Herlev, men droslede lidt ned da det blev aflyst. Jeg mangler lidt sparring, men det går nok,” siger Mikkel Nielsen ifølge en pressemeddelelse.
Mikkel Nielsen har set nærmere på sin kommende modstander, og han mener, at han alle de svære odds til trods har været i ringen mod en modstandere, der var skrappere end Meriton Karaxha – nemlig mexicanske José Luis Rodriguez Guerrero, som i juli vandt en meget kneben sejr over Mikkel Nielsen i Aabenraa.
“Han passer meget fint til mig i boksestil. Ud fra de videoer jeg har set, så var Jose Luis Rodriguez Guerrero en bedre modstander. Nu har jeg jo prøvet at gå en del omgange, så jeg ved hvordan kroppen reagerer. Jeg tænker, at det nok skal gå,” siger Mikkel Nielsen.

Seneste historier