søndag, 26. maj 2024

Nielsen bokser titelkamp i maj

Mikkel Nielsen (7-0) kan senere på året se frem til sin første titelkamp. Det bliver en kamp om en mindre betydende titel hos et lille og i manges øjne mindre respekteret forbund.
“Mikkel har nået en alder, hvor vi snart begynder at matche ham hårdere. I Aarhus kommer han til at bokse sin første titelkamp, i et af de mindre forbund,” siger promotor Peder Forsman ifølge en pressemeddelelse.
Mikkel Nielsen skal på lørdag i ringen ved Forsmans stævne i Ringkøbing, hvor han møder svenske Karlo Tabaghua (18-12). En kamp, som danskeren bør vinde. Mikkel Nielsen har i sine hidtidige syv profkampe dog ikke virket specielt overbevisende, og med en dåbsattest, som afslører, at han snart runder 30 år, skal der også snart til at ske noget på den sportslige front.
Peder Forsman og Mikkel Nielsen har netop indgået en 2-årig kontrakt, som betyder, at det bliver hos Forsman, at Mikkel Nielsen vil blive ført frem.
“Mikkel er en yderst seriøs i sin dagligdag, og var den første jeg tog fat i, da jeg startede op som promotor. Jeg er glad for, at Mikkel vil være med på denne rejse sammen med mig. Med sin seriøsitet og hans altid gode humør og sociale kompetencer, er han guld værd for mit team,” lyder det fra Peder Forsman.
Også hollandske Alicia Holzken (2-0), der ligeledes skal i ringen på lørdag i Vestjylland, skal efter planen bokse om en titel ved stævnet i Århus 25. maj.
Foto: KGZ Fougstedt.

Seneste historier