mandag, 22. juli 2024

Morell: Lad mig få en rematch mod Sjekloca!

Jeppe Morell (10-3) har ikke helt mistet midet, selvom han for en uge siden for tredje gang tabte en kamp som professionel bokser. Det skete, da montenegrinske Nikola Sjekloca (36-5-1) efter otte omgange vandt en meget kneben om omdiskuteret afgørelse. To dommere så Sjekloca som meget kneben vinder, mens den tredje dommer havde Morell som temmelig klar sejrherre.
30-årige Jeppe Morell har allerede stillet en klar opgave til sin 85-årige promotor Mogens Palle: Han vil have en returkamp mod Sjekloca og gøre regnskabet op.
“Jeg har lært en masse af kampen mod Sjekloca, så jeg tager en masse erfaring med mig. Jeg tvivler derimod på, at min 41-årige modstander vil være dobbelt så god i en potentiel rematch. Derfor føler jeg mig også overbevist om, at jeg vil kunne vinde over ham, hvis vi mødes igen,” siger Jeppe Morell til Jyllands-Posten.
Set i bakspejlet erkender Jeppe Morell, at han rent taktisk greb kampen forkert an.
“Jeg skulle have søgt direkte ind på kroppen af ham og presset ham mere – jeg skulle have brugt min fysik fra start af,” siger Jeppe Morell.
To af danskerens tre nederlag i profkarrieren er kommet på split decisions, hvor dommerne har været uenige om afgørelsen.

Seneste historier