søndag, 19. maj 2024

Møllenberg promotor-debuterer 12. januar

Lørdag den 12. januar springer Thomas Møllenberg fra Gilleleje ud som professionel boksepromotor. Det sker ved et kombineret pro-am-stævne hjemme i Gilleleje, hvor to lokale boksere, Jacob Porsgaard og Oliver Møllenberg, debuterer som professionel.
Baggrunden er, at amatørernes verdensforbund AIBA har givet tilladelse til, at boksere med op til 15 professionelle kampe kan fortsætte som amatører og tiltage ved blandte andet DM, VM og OL.
“Jeg ser uanede muligheder for fremtiden med denne konstellation, og da jeg blev bevidst om denne mulighed, kontaktede jeg med det samme Danmarks Bokse-Unions formand Lars Brovil, som bekræftede denne mulighed. Efterfølgende har jeg været i positiv dialog med Dansk Professionel Bokseforbunds formand, Jesper D. Jensen, hvor jeg ansøgte om at få promotorlicens. Dette blev godkendt, så jeg derved kan arrangere professionelle bokseevents,” siger Thomas Møllenberg ifølge en pressemeddelelse.
Træner Carsten Post er sikker på, at de to boksere kan nå langt inden for profboksning.
“Begge har det, der skal til for at begå sig på den professionelle boksescene. Jacob Porsgaard er en bokser, som slår ekstremt hårdt med begge hænder, han er netop i weekenden blevet dansk mester i vægtklassen mellemvægt. Oliver Møllenberg er regerende sjællandsk, dansk og nordisk mester og har for 14 dage siden vundet den stærke turnering Sven Lange i Tyskland. Jeg mener, at disse to boksere har det, der skal til for at blive de nye stjerner på den danske professionelle boksescene,” lyder det fra Carsten Post.
Udover de to professionelle kampe vil der på programmet være ni amatørkampe.

Seneste historier