mandag, 22. juli 2024

Møllenberg møder ungarer i Tyskland

Oliver Møllenberg (4-0-1) bør komme tilbage på sejrskurs, når han den 7. december bokser sin næste kamp som professionel. Den finder sted i byen Bruchsal i det sydlige Tyskland, hvor Møllenberg møder ungarske Tamas Horvath (6-6).
Møllenberg boksede senest den 5. oktober, hvor han efter en hård kamp boksede uafgjort mod franske Jaouad Belmehdi i en kamp om WBO’s ungdomstitel. Nu vender han tilbage mod en noget blødere modstander, der dog er noget tungere end Møllenberg. Hans seneste kamp fandt sted i mellemvægt for blot få uger siden, men om få uger skal de to boksere mødes i weltervægt, der er en klasse over danskerens normale.
“Jeg har taget kampen med kort varsel, så nu prøver vi i weltervægt. Man kan kalde det en test. Ham her har bokset i mellemvægt, så han har været oppe i mod nogle store drenge,” siger Oliver Møllenberg ifølge en pressemeddelelse.
Tamas Horvath er i sine to seneste kampe blevet stoppet i 1. omgang – bl.a. mod Almir Skrijelj, der for halvanden uge siden var i ringen i Vejle.
“Jeg har set video på ham. Han er en modstander, som jeg skal slå, hvis jeg vil have en fremtid i boksning, men han er også en modstander, jeg skal have respekt for,” siger Oliver Møllenberg.

Seneste historier