søndag, 26. maj 2024

Møllenberg: Det er det her, man bokser for!

Oliver Møllenberg (2-0) kan trods en turbulent tid, hvor han pludselig stod uden promotor, se frem til to kampe på denne side af sommerferien. Den første finder sted den 8. juni i Græsted, hvor Møllenberg bokser eneste profkamp på et stævne, hvor der desuden er amatørlandskamp mellem Danmark og Tyskland.
“Det er det her, man bokser for, det at være på hjemmebane. Jeg er et stort sportsnavn heroppe i Gribskov, og det betyder utrolig meget. Jeg ved, der kommer mange og kigger, og det er jeg stolt af,” siger Oliver Møllenberg ifølge en pressemeddelelse.
Oliver Møllenberg har i sine to hidtidige profkampe vist lovende takter, omend niveauet på modstanderne selvsagt har været overskueligt. Møllenberg er et spændende talent, men som kun 18-årig skal han bygges op med stor tålmodighed. Ambitionerne og engagementet er imidlertid stort, og han lover at være i form til sin kommende kamp.
“Jeg forbereder mig, som jeg gør til alle kampe. Det handler om hård træning og at være klar til at møde den bedste. Jeg tænker, at man vil se en stærkere udgave af mig end tidligere,” siger Oliver Møllenberg.
Det er desuden meningen, at Møllenberg skal i ringen den 4. juli ved Q Pro Boxings stævne i Aabenraa.

Seneste historier