fredag, 24. maj 2024

Mock: 2019 bliver mit år!

Lolenga Mock (42-15-1) har stadig ikke opgivet sin drøm om at nå helt til tops inden for professionel boksning. I efteråret havde den 46-årige dansk-congoleser muligheden for at sikre sig i en VM-kamp, men opgøret mod Avni Yildirim i Tyskland endte med en for Mock meget skuffende afgørelse, da han efter 12 omgange tabte meget knebent på point i et opgør, hvor Mock endda blev snydt for et ekstra point i form af en knockdown i 9. omgang.
Lolenga Mock er tilbage i ringen den 19. januar ved Nordic Fight Night i Struer, og her skal hans kamp være første skridt på vej mod en ny storkamp.
“2019 vil helt sikkert blive året, hvor drømmen kommer til at gå i opfyldelse. Jeg er stadig højt rangeret, og jeg viste mod Yildirim, at jeg kan bokse mod de unge, stærke drenge,” siger Lolenga Mock ifølge en pressemeddelelse.
“Jeg er utrolig motiveret for at gøre 2019 til mit år. Jeg har forbedret mig mentalt, for alle udfordringer i livet er en mulighed for at lære. At tabe på den måde, som jeg gjorde i Tyskland, kunne være en til at knække, men jeg har beholdt min værdighed og mine drømme,” lyder det videre fra Lolenga Mock.
Efter 11 flotte sejre i træk kulminerende med gevinsten mod Dmitrii Chudinov for et år siden, var Mock klar til næste skridt. Det blev altså ikke til sejr i den eliminator-kamp, selvom Mock mener, han fortjente det.
“Jeg følte mig meget stærk mod Yildirim. Jeg vandt den kamp, og selv de tyske tilskuere sagde det samme. Nu vil jeg tilbage i ringen og vise alle, at jeg stadig jagter min drøm,” siger Lolenga Mock.
Der er endnu ikke sat navn på Lolenga Mocks modstander ved stævnet den 19. januar i Struer.

Seneste historier