fredag, 24. maj 2024

Mikkel Nielsen møder stærk mexicaner

Mikkel Nielsen (8-0) kommer den 4. juli på en meget interessant opgave, når han møder mexicanske José Luis Rodriguez Guerrero (9-2-2) ved Q Pro Boxings stævne i Aabenraa. Mens Mikkel Nielsen på BoxRec’s computerrangliste ligger nummer 292, er mexicaneren placeret helt oppe som nummer 64.
Mikkel Nielsen ser frem til kampen – både fordi det er mod karrierens uden sammenligning vanskeligste modstander, men også fordi der er et bælte på spil. Kampen gælder den kosmetiske GBU I/C-titel.
“Jeg har haft otte kampe i min karriere, og det har ikke været let at få dem. Derfor ser jeg også frem til en titelkamp som denne. Det tilføjer noget ekstra spænding, nervøsitet og tænding. Der er noget på spil. Hvis man er bare en smule seriøs med sin boksning, så er man vant til at ofre sig, men man har lidt ekstra at give af, når der er en titel på spil,” siger Mikkel Nielsen ifølge en pressemeddelelse.
Mexicaneren er blot 20 år, og Mikkel Nielsen har allerede studeret sig frem til, at han kan blive et vanskeligt bekendtskab.
“Først og fremmest så er han mexicaner, og mexicanere er nogle hårde typer, som kommer for at slås. Fysisk er han et hoved højere end mig, og har længere rækkevidde. Jeg bliver nød til at bokse anderledes i mod ham,” siger Mikkel Nielsen.
Foto: KGZ Fougstedt.

Seneste historier