søndag, 19. maj 2024

Mikkel Nielsen: Forventer kontinuitet med kampe

Mikkel Nielsen (8-0) forsøger sig nu for tredje gang i sin relativt korte karriere med en ny promotor. 4. juli bokser han sin første kamp i regi af Q Pro Boxing mod en endnu unavngiven modstander.
“Setuppet virker meget seriøst og jeg kender jo folkene bagved og ved, at de er nogle gode mennesker. Jeg tror på, at de kan noget godt og anderledes end de andre promotorers,” siger Mikkel Nielsen ifølge en pressemeddelse.
Weltervægteren, der om et par uger runder 30 år, skulle efter planen have bokset titelkamp i et mindre forbund i løbet af maj, men det satte hans nu tidligere promotors afgang fra boksning en brat stopper for. Det er baggrunden for, at det nu igen er en ny promotor, der skal arrangere Mikkel Nielsens kampe, og han håber, at det kommer til at sætte gang i karrieren.
“Jeg forventer kontinuitet med kampe og et godt samarbejde med dialog frem for monolog. Jeg forventer også en seriøs indstilling og med folkene bag, så er der grobund for at skabe noget godt både for promotor og bokserne, så vi ikke føler os taget i røven,” siger Mikkel Nielsen.

Seneste historier