torsdag, 23. maj 2024

Michael Nielsen forbereder sig på latinamerikansk modstander

Michael Nielsen (3-0) skal den 5. december bokse sin fjerde professionelle kamp, når TK Promotion holder stævne i Gilleleje. Her er det planen, at han skal møde en erfaren journeyman.
“Det er planen, at jeg skal møde Johnson Tellez fra Nicaragua ved stævnet i Gilleleje. Han har bokset 68 kampe. Han har 10 sejre, heraf syv på knock out, fem uafgjort og 53 nederlag, så han er en erfaren herre, men ved mine tre første prof-kampe har jeg to gange oplevet at få en ny modstander i sidste øjeblik, og det ved man aldrig, om det kommer til at ske igen,” siger Michael Nielsen til Horsens Folkeblad.
28-årige Johnson Tellez er bosiddende i Spanien, og han er efterhånden ganske rutineret ud i den disciplin, der handler om at rejse rundt og møde ubesejrede håb – og tabe hæderligt til dem.
“Det er svært at finde modstandere i 55 kilo-klassen. Sidste gang kom der en bokser, der vejede 61 kilo, så jeg måtte give flere kilo væk. Jeg går ud fra, at vi skal bokse seks omgange. Det kræver omskoling fra amatørkampene, der er på tre omgange. Der er stor forskel på taktikken, om man bokser tre eller seks omgange,” siger Michael Nielsen.
Michael Nielsen boksede senest i februar, hvor han i Ringkøbing fik tilkendt en kneben – og lettere omdiskuteret – sejr over grækeren Paris Stavropoulos.

Seneste historier