fredag, 24. maj 2024

Mahfouds sparringspartner kommer i kamp i København

Sarah Mahfoud (9-0) får sparring på højt niveau, når hun skal forberede sig til sin IBF interim-titelkamp den 1. februar mod argentinske Brenda Carabajal (16-4-1). Russiske Elena Gradinar (9-1) vil nemlig komme til Danmark for at hjælpe Sarah Mahfoud i sine forberedelser.
29-årige Elena Gradinar er en særdeles kompetent sparringspartner, som er højt placeret på ranglisterne, og som i sin seneste kamp i april mødte netop Brenda Carabajal. En kamp, som argentineren vandt på point efter 10 omgange.
“Elena Gradinar er en stærk og dygtig bokser, der vil kunne presse Sarah Mahfoud til det yderste og på en sådan måde, at jeg er overbevist om, at vi får en meget stærk og velforberedt Sarah Mahfoud at se i ringen den 1. februar. Det kan forhåbentligt være det, der gør en forskel og vipper opgøret over til dansk fordel i dette meget spændende VM-brag,” siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.
Som en del af belønningen for at gøre Sarah Mahfoud klar til kamp, får Elena Gradinar selv en kamp ved stævnet den 1. februar i Frederiksberg Hallerne.
IBF’s VM-titel i fjervægt indehaves af amerikanske Jennifer Han, der længe har været sat på sidelinjen på grund af graviditet. Hun har netop annonceret sit comeback, som finder sted den 15. februar.

Seneste historier