søndag, 14. juli 2024

Mahfoud tilbudt stor VM-kamp i Las Vegas

En stor og meget vanskelig opgave kan ligge og vente på Sarah Mahfoud (10-0). Det er puertoricanske Armando Serrano (38-1-1), der er regerende WBO-verdensmester i fjervægt, som har udsedt sig den danske IBF-verdensmester som en potentiel modstander i det, der i givet fald vil blive en unification med to VM-bælter på spil.
“Jeg kan bekræfte, at vi forhandler om netop denne kamp, som Sarah Mahfoud har vist stor interesse for. Hun ønsker at møder de stærkeste i verden, og Sarahs imponerende VM-sejr i februar har åbnet op for nogle meget spændende muligheder og altså nu også tilbud fra USA om interessante VM-kampe,” siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.
Armando Serranos eneste nederlag kom i 2012 i Sverige, hvor hun blev pointbesejret af den tidligere Palle-bokser Frida Wallberg. Siden har hun vist en til tider imponerende styrke, og hun har præsteret at vinde VM-titler i imponerende syv vægtklasser. Det vil derfor også være en overraskelse af de større, hvis Sarah Mahfoud skulle vise sig i stand til at besejre den 31-årige puertoricaner.
En anden kamp, der kunne have været interessant for Sarah Mahfoud, er et rent dansk opgør mod Dina Thorslund. Det er dog en kamp, som Mogens Palle foreløbig sparker til hjørne.
”Dina Thorslund har nærmest tigget og bedt om en kamp mod Sarah Mahfoud, lige siden Sarah debuterede som professionel. Dina har senest sagt i medierne, at hun er ’fuldstændig ligeglad med, hvem der arrangerer den kamp’. Jeg har efterfølgende meddelt hende, at jeg meget gerne vil opfylde hendes ønske og lave en VM-kamp mellem hende og Sarah. Mit krav er dog, at Dina først sender mig den aftale, hun har med Sauerland, så jeg kan sikre mig, at hun ikke er låst eller omfattet af en aftale, der eksempelvis giver Sauerland ret til yderligere 2-3 kampe eller lignende. Da hun ikke har svaret på det, har hun selv sat sig udenfor, og dermed er der ikke grobund for at arbejde videre på den kamp,” siger Mogens Palle.

Seneste historier