søndag, 26. maj 2024

Mahfoud møder ubesejret spanier

Allan Mahfoud (2-0) skal til Danish Fight Night den 18. januar i Nykøbing Falster forberede sig på sin hidtil sværeste modstander som professionel, spanske John Dickson (6-0).
24-årige John Dickson blev i 2016 spansk amatørmester, hvilket ikke er nogen dårlig bedrift. Som professionel har han endnu ikke mødt skræmmende modstandere, men han har besjerte alle de seks boksere, der er blevet stillet over for ham. Han har dog endnu sin første sejr før tid til gode.
“John Dickson har en fed boksestil. Han er hurtig og bevæger sig godt og skifter ofte benstilling i sine kampe. Jeg bevæger mig også meget i ringen, men i denne kamp skal jeg sandsynligvis gå helt tæt på ham og lægge et hårdt pres, så han forhåbentligt knækker i de senere omgange. Jeg må ikke være for afventende, for så kommer det til at foregå på hans præmisser. Han skal ikke have love til at lave sine smarte tricks mod mig,” siger Allan Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.
Allan Mahfoud har i sine to første profkampe vist meget underholdende boksning, og han noterer sig, at han med en sejr muligvis kan blive den næste danske bokser, der skal ud i en kamp om en af de mindre titler.
“Der er meget på spil. Det sætter mig virkelig meget op, at jeg skal møde en ubesejret modstander. Hvis jeg vinder over en mand som ham så tidligt i karrieren, så har jeg taget et meget stort spring som professionel bokser. Det handler bare om at tro på sig selv og give sig selv 110 procent til træning,” lyder det fra Allan Mahfoud.
Mahfoud og Dicksons kamp er sat til seks omgange og bokses i letmellemvægt.

Seneste historier