fredag, 24. maj 2024

Mahfoud, Meng og Rossing i aktion 12. oktober

Sarah Mahfoud (8-0), Oliver Meng (6-0) og Ditlev Rossing (12-0) kan se frem til om tre uger at komme tilbage til ringen. Det sker, når Mogens Palle i forbindelse med HSK Box Cup arrangerer tre professionelle kampe.
Sarah Mahfoud, der senere på året skal bokse ud i en storkamp mod Brenda Carabajal, varmer op ved at møde dominikanske Enerolisa De Leon (4-2-2).
“Sarah Mahfoud er førsteudfordrer til den argentinske verdensmester Brenda Karen Carabajal, som hun skal møde senere på året. Hun skal have de bedste forberedelser til det opgør, og derfor er det her en meget vigtig tune-up-kamp at få gennemført som forberedelse til VM-kampen. Hun får på denne måde den rette kamptræning, idet hun møder en stærk og meget aggressiv bokser fra Den Dominikanske Republik, der helt sikkert vil teste hendes reflekser og skærpe kampformen,” siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.
20-årige Oliver Meng bliver af mange betegnet som et bud på dansk boksnings kommende stjerneskud. Palle holder navnet på hans modstander hemmeligt lidt endnu, men han garanterer, at publikum har noget at se frem til.
“Jeg kan løfte sløret for, at Oliver Meng skal i ringen mod en stærk og ubesejret franskmand i et brag af en kamp, som samtidig er optakt til en storkamp senere på året i forbindelse med VM-stævnet med Sarah Mahfoud. Det er et sportslig stærkt program, hvor meget står på spil for alle tre danske bokseres vedkommende,” lyder det fra Mogens Palle.

Seneste historier