søndag, 26. maj 2024

Mahfoud klar til vanskelig franskmand

Sarah Mahfoud (6-0) kommer på lørdag på en meget vanskelig opgave, når hun ved Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne møder franske Stephanie Ducastel (8-4-2). Den franske bokser er modsat sin danske modstander højt placeret på verdensranglisterne og har erfaring fra VM-kampe, men det er ikke noget, der skræmmer den 29-årige dansker.
“Planen er, at jeg ikke skal blive for ivrig undervejs. Jeg skal bokse hende og tage én omgang ad gangen. Derfra skal jeg så bygge op og sætte tempo på. Der skal gode parader til, og jeg skal bevæge mig godt i ringen, så skal det nok gå godt,” siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.
Mahfoud har endnu ikke prøvet at bokse mere end seks omgange, mens franskmanden har masser af erfaring fra lange kampe. Heller ikke det skræmmer danskeren.
“Jeg synes selv, at jeg er en langsom starter, som bliver bedre omgang for omgang. Så det kan kun være til min fordel, at der kommer flere og flere omgange på i mine kampe. Det vil kun betyde, at jeg bliver bedre og bedre, som kampen skrider frem. De lange kampe bliver helt sikkert en fordel for en type som mig,” siger Sarah Mahfoud.
De to boksere skulle have mødt hinanden ved det seneste stævne i september, hvor Ducastel måtte melde afbud med meget kort varsel.

Seneste historier