søndag, 19. maj 2024

Khattab: Modstanderen ligger godt til mig

Abdul Khattab (18-2-1)  kommer den 19. oktober på en vanskelig opgave, når han i Charleroi i Belgien skal møde Mikalai Vesialou (10-0-1) i en kamp om WBA’s continentale titel i mellemvægt. Danskeren føler sig godt forberedt på opgaven, og han tror på, at han kommer til at trække det længste strå.
“Det er vigtigt for mig, at jeg gå op og vinder, som jeg selvfølgelig også gør. Min modstander ligger godt til mig, så mine chancer er store, selvom jeg er meget undertippet,” siger Abdul Khattab til B.T.
Khattab har flere gange i karrieren oplevet, at han efter en god start er gået død midtvejs i kampene. Det skete blandt andet, da han blev stoppet af Howard Cospolite, og det er sket ved flere andre lejligheder, hvor Khattab alligevel har formået at redde det fra en katastrofe.
Sammen med trænerteamet Thomas Macon og Mikkel Kessler har han set nærmere på årsagerne, som han nu mener at have fundet frem til. Derfor er han overbevist om, at det ikke kommer til at ske igen.
“Jeg ved nu præcist, hvad der gik galt. Jeg skulle tabe mig alt for mange kilo tidligere. Jeg vejede for meget og tabte mig fem til seks kilo på tre dage. Den går ikke. Det kunne min krop ikke tåle,” siger Abdul Khattab.

Seneste historier