søndag, 26. maj 2024

Khattab møder tidligere EBU-mester

Abdul Khattab (17-2-1) får en på papiret spændende modstander, når han den 4. juli i Aabenraa går i ringen mod polske Rafal Jackiewicz (50-23-2).
Polakken er tidligere EBU-mester, men han må i dag formodes at være et godt stykke fra fordums styrke. EBU-titlen vandt han i 2008, hvor han besejrede brølstærke navne som Jackson Osei Bonsu og Jan Zaveck. Sidstnævnte besejrede dog Zaveck meget knebent i en kamp om IBF’s VM-titel.
Gennem de seneste år har nu 42-årige Jackiewicz været en solid journeyman. Sejren i 2015 over landsmanden Syrowatka, der på lørdag møder Enock Poulsen i Randers, viser dog, at han Jackiewicz stadig er en stærk og frem for alt erfaren modstander, der skal tages seriøst.
Tilbage i 2003 vandt Rafal Jackiewicz på knockout i 1. omgang over Allan Vester.
“Han har haft mange kampe og kommer med en masse rutine. Han ved hvordan en omgang skal gå, men jeg synes han ligger godt til mig. Jeg glæder mig til at møde ham,” siger Abdul Khattab ifølge en pressemeddelelse.
Opgøret bliver Khattabs tredje i år. I januar vandt han en hård og kneben sejr over svenske Oliver Flodin, og måneden efter fik han en flop-sejr på listen, da hans bosniske modstander valgte at sætte sig i samme øjeblik, som kampen blev gonget i gang.
Så let får Khattab det ikke denne gang. Han tror dog på sejr, og han har taktikken klar.
“Jeg skal bare holde ham på afstand og udbokse ham. Ligesom jeg gør med alle de andre,” siger Abdul Khattab.
Foto: Wende.

Seneste historier