søndag, 26. maj 2024

Frederik Hede møder spanier i Horsens

Frederik Hede Jensen (4-1) kommer til at stå over for spanske Ruben Garcia (5-7-2), når der den 22. juni er Nordic Fight Night i Forum Horsens.
“Han er en god bokser, og faktisk bedre end hvad hans placering tyder på. Han har mødt nogle gode modstandere, og han er en erfaren bokser. Jeg har respekt for Ruben Garcia og tager opgaven meget seriøst,” siger Frederik Hede Jensen ifølge en pressemeddelelse.
Ruben Garcia har blandt andet besejret landsmanden Clark Telamanou, der har været i Danmark og vinde over Osama Hadifi. Så trods de negative cifre på rekordlisten bliver Garcia næppe nogen walkover for danskeren.
“Jeg forventer en hård kamp mod en modstander, der kommer til Danmark med et mål – at vinde. Sammen med min træner kommer jeg til at lave en solid game plan til denne store dag, så jeg kan bokse kampen perfekt,” siger Frederik Hede Jensen.
Den danske superfjervægter led i marts 2018 profkarrierens hidtil eneste nederlag mod en anden spanier, Brian Palaez. Siden er han vendt tilbage med to sejre, og for to måneder siden boksede han sin hidtil bedste kamp, da han hjemme i Grindsted stoppede georgiske Ilia Beruashvili.
Nederlaget har været med til at give styrke, vurderer Frederik Hede Jensen.
“Jeg lærte meget af den kamp, og jeg har siden trænet hårdt og forsøgt at udvikle mig mere fysisk, teknisk og mentalt. Sammen med mit hold har jeg ændret mit mindset lidt, så jeg er blevet en smule mere afbalanceret og taktisk,” siger han.

Seneste historier