søndag, 19. maj 2024

Frederik Hede bokser 22. juni i Horsens

Frederik Hede Jensen (4-1) er med på programmet, når Team Sauerland den 22. juni inviterer til Nordic Fight Night i Forum Horsens. Samtidig har den 22-årige fjervægter lavet en fast aftale med den tyske promotor.
‘”Jeg kan nu fortsætte min udvikling mod at blive en verdensklassebokser og forhåbentlig få nogle gode kampe i bogen. Et af mine store mål er at få en titelkamp i et af de større boksforbund, og jeg er sikker på, at Team Sauerland vil komme med en masterplan, der kan bringe mig tættere på denne drøm,” siger Frederik Hede Jensen ifølge en pressemeddelelse.
Danskeren boksede sine første kampe i regi af netop Team Sauerland, men han har i en periode stået uden en fast promotor. Det var derfor som selvstændig, at Hede Jensen for halvanden måned siden gik i ringen i hjembyen Grindsted ved et amatørstævne.
“Der var en fantastisk stemning,, og jeg vil blive meget beæret over igen at vende tilbage til dér, hvor det hele begyndte. Jeg er meget taknemmelig for støtten fra lokalsamfundet og for al den støtte, jeg generelt får. Så jeg vil blive meget glad, hvis jeg kan bringe en stor begivenhed til min hjemby, og hvis jeg er heldig, kunne det være en ungdomstitelkamp,” siger Frederik Hede Jensen.
Samtidig bekræfter Team Sauerland, at sværvægteren Kem Ljungquist (8-0) er med på programmet ved stævnet i Horsens.

Seneste historier